Annona Bird’s Nest

Pengalaman Pn Maryam pertama kali rasa Annona BIRD NEST

RAMAI YANG TAHU KEWUJUDANNYA

TAPI TAK RAMAI PERNAH RASA

RAMAI YANG TAHU KHASIATNYA

TAPI TAK RAMAI BERANI CUBA

APA KATA MEREKA?

  • Annona Bird’s Nest

    “Sebelum ni pernah rasa jenama lain, tapi ABN ni, perghhh serius sedap baq hang”

     
    Kak Lin
    Pengguna Annona Bird's Nest
  • Annona Bird’s Nest

    “Kak Arn pun memang rasa perubahan pada kulit muka sejak amal ABN, bintik hitam kat muka semakin menghilangkan diri. Combination between VCSeries dan ABN by Annona memang mempercepatkan lagi pemulihan kulit”

    Arn Doabonda
    Pengguna Annona Bird's Nest
  • Annona Bird’s Nest

    “Patutlah orang Cina suka amalkan minuman sarang burung dan ginseng. Tambahan pula jika diamalkan setiap hari atau dua hari sekali, ia membantu menguatkan sistem imun, badan tak cepat letih dan yang paling best ialah kulit lebih anjal dan lebih berseri”

    Nana Liyana
    Pengguna Annona Bird's Nest
  • Annona Bird’s Nest

    “Bila check balik kebaikan sarang burung ni, rupanya memang bagus esecially boleh bantu lancarkan peredaran darah, beri tenaga, plus boleh mencantikkan kulit. Rupanya memang bagus amalkan sarang burung setiap hari, patut la orang cina suka betul minum, Kita jer baru nak tau khasiat sebenar”

    Saidatul Afiqah (CikQa)
    Pengguna Annona Bird's Nest

 

Kenapa Anda Patut Cuba Anona Bird’s Nest?

Kandungan

Annona Bird’s Nest diformulasi Tanpa Pewarna Tambahan, Tanpa Preservative dan Tanpa Perasa Tiruan

Rasa Enak

Annona Bird’s Nest mempunya Rasa manis yang sederhana, Minuman menyegarkan dan tidak berbau hanyir

Berkhasiat

Annona Bird’s Nest adalah sejenis healthy drink yang baik untuk Kecantikan dan Kesihatan

Pakej Jimat

Annona Bird’s Nest nenawarkan pakej jimat dengan potongan 20% bagi penggunaan selama sebulan.

Annona Bird’s Nest

 

Kebaikan Sarang Burung Walit

UNTUK KECANTIKAN DAN KESIHATAN

Mengandungi threonine yang menyokong pembentukan kolagen, bagi mengatasi masalah penuaan, mencegah kedutan, mengurangkan pigmentasi, menghalang pertumbuhan jerawat serta menjadikan kulit halus dan licin.
Meningkatkan daya ingatan, membantu pengaliran saraf dan penyerapan Vitamin D yang baik untuk kulit.
Mengandungi asid syalik dan tirosin yang membantu menyingkirkan toksin dalam badan serta merangsang pertumbuhan sel darah merah.
Mengandungi karbohidrat dan lipid yang dapat meningkatkan pertumbuhan tisu dan regenerasi serta menghalang jangkitan influenza.
Menguatkan tulang dan meningkatkan daya tahan badan terhadap penyakit. Melegakan penyakit berkaitan pernafasan seperti asma dan batuk kronik serta meningkatkan fungsi paru-paru serta buah pinggang.
Membantu meningkatkan kesihatan fizikal dan mental, mengurangkan masalah hati dan usus, mengawal gula dalam darah dan anti-arthritis.

#ABNSWEETMOMENTS

Dapatkan Annona Bird’s Nest Anda Hari Ini!

Harga Semenanjung:
RM 18/ Sekotak

Harga Sabah/Sarawak:
RM21/ Sekotak

(*Sekotak Ada 3 Botol ABN 70ml)

kandungan annona birds nest

MAKLUMAT LANJUT?

SILA HUBUNGI 012-9311699

Exclusive Discounts

Subscribe to our Newsletter for exclusive discounts and offers.