TRIBE MARKETING

HAPUSKAN SIKAP BERPUAK-PUAK

Kalau nak berkawan jangan memilih. “Aku nak kawan dengan dia je sebab dia kaya”. Kesian kami yang tak berapa nak kaya ni.

Pendek kata berpuak-puak ni memang tak bagus. Ye ke?

Hari ni diperkenalkan dengan TRIBE MARKETING

TRIBE tu bukan sejenis puak ke? Bagus ke? New info. New info. Saya belajar info baru hari ni. Tepuk tangan untuk diri sendiri 👏

TRIBE MARKETING adalah sejenis marketing yang mana sekumpulan manusia akan iklankan benda yang sama dalam satu masa dipandu oleh seorang ketua (mungkin juga ada orang kanan yang membantu).

Contoh: TRIBE SIMPLY LOVELY yang ketuanya Nawwarul Huda Zulkefli (Watak beliau seperti di dalam gambar comel tak?) dan orang kanannya Nusaiybah Dahalan akan buat satu task di mana hari ni semua orang kena post pasal TRIBE MARKETING.

Jadi ahli tribe kami akan post lah dengan ‘tanda pagar’ #marketingcampaignSL beramai-ramai. 😁 Cuba la klik mesti nampak post puak kami. Haha.

Kami puak yang baik. Tak berpuak-puak dont worry. Faham tak ni?

Dah baca sampai sini? Komen la ‘faham’ 😁

Nak join kami berpuak-puak dengan gembira? Anda sangat dialu-alukan.

❤️ Maryam Jamilah
#mamaJ #TheBlossoMama
Founder of #mJovial (agent.always.wanted)
Fb : Maryam Jamilah
Rumah on9 : www.mjovial.com
#SLClasse #Simplylovely #maryjardinKL #maryjardinselayang #BNCUltra #KuasaBrandBNC #kelaspercuma